«Προτεραιότητα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ»

Παρουσιάστηκε και επίσημα η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την EY CLUB, μέσω συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Παρουσιάστηκε και επίσημα η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την EY CLUB, μέσω συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Το κόστος της συνδρομής είναι 100 ευρώ και 150 ευρώ για την οικογενειακή. Το «παρών» έδωσαν οι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαχπατζίδης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Χάρης Γ. Φοντριέ και ο Εμπορικός Διευθυντής του ΕΥ CLUB, Επαμεινώνδας Κολληνιάτης.

Ο Δημήτρης Σαχπατζίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί προτεραιότητα μας ο φίλαθλος κόσμος. Η κρίση εκτός από προβλήματα δημιουργεί και ευκαιρίες. Το νέο αυτό προϊόν που αφορά τον τομέα της υγείας συνδυάζει την ποιότητα των υπηρεσιών της Βιοϊατρικής με τις πολύ χαμηλές και προσιτές τιμές. Η συνεργασία πιστεύουμε ότι θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα, αφού θα μπορούν να γίνονται εξετάσεις και οι υπηρεσίες θα είναι πολύ ανταποδοτικές. Θα συνεχιστεί και στο μέλλον αυτή η συνεργασία. Θα είναι ανταποδοτική και για τις δύο πλευρές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.