Τα πεπραγμένα των δανεικών

Την παρουσία των δανεικών παικτών το Σαββατοκύριακο που πέρασε παρουσίασε ο ΠΑΟΚ.

Την παρουσία των δανεικών παικτών το Σαββατοκύριακο που πέρασε παρουσίασε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Ευθύμης Κουλούρης (Ερμής-Ανόρθωση 2-0)

Μετά από  περίπου ενάμιση μήνα απουσίας ο Ευθύμης Κουλούρηςεπέστρεψε και πήρε χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ερμή. Ο Κουλούρης μπήκε στο 55′, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα, που την κράτησε τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Παραλίμνι-Δόξα Κατωκοπιάς 0-1)

Εντός έδρας ήττα για το Παραλίμνι  που δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 80′ χωρίς να καταφέρει να προσφέρει ουσιαστικά.

Δημήτρης Γιαννούλης / Αχιλλέας Πούγγουρας (ΑΕΚ-Βέροια 3-0)

Πολύτιμες εμπειρίες συνεχίζουν να αποκομίζουν με την φανέλα της Βέροιας οι Γιαννούλης και Πούγγουρας, οι οποίοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ΟΑΚΑκόντρα στην ΑΕΚ. Η ομάδα τους δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, αλλά ο μεν Πούγγουρας ήταν άψογος και ο δε Γιαννούλης δεν απέφυγε τα λάθη, αλλά ήταν εξαιρετικά μαχητικός.

Δημήτρης Πόποβιτς (Καρμιώτισσα-Αναγέννηση Δερύνειας 0-0)

Ισόπαλο ήρθε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της Καρμιώτισσσας και τηςΑναγέννησης, με την κατάσταση στην βαθμολογία να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, με τις πέντε πρώτες ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών. Ο Δημήτρης Πόποβιτς αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ολόκληρο παιχνίδι και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, χωρίς να αντιμετωπίζει θέματα προσαρμογής.

Κρίστι Κιόσε (Απόλλων Σμύρνης-Πανσερραϊκός 1-1)

Στο 82′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κρίστι Κιόσε και βοήθησε την ομάδα του να διατηρήσει έναν σπουδαίο βαθμό στην έδρα του τρίτου στην βαθμολογία Απόλλωνα.
Γιάννης Τσολακίδης (Πανλευσιανιακός-Λαμία 1-1)
Σημαντικό βαθμό κατάφερε να πάρει η ομάδα της Ελευσίνας κόντρα στηνΛαμία, συνεχίζοντας να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Ο Τσολακίδηςπέρασε στο γήπεδο στο 68′ και είχε θετική παρουσία.

Οι Σάββας Τουμανίδης, Στέφανος Πολύζος, Κώστας Παναγιωτούδης και ΝίκοςΒασαΐτης δεν αγωνίστηκαν καθώς αναβλήθηκε η αγωνιστική της Football League 2 λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών. Ο Φακούντο Περέιρα βρίσκεται στην πατρίδα του και συμμετέχει στην προετοιμασία της Ρασίνγκ Κλούμπ, ενώ σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται και η Κοπεγχάγη του Ρόμπιν Όλσεν, ενόψει της επανέναρξης της σεζόν στα τέλη του Φεβρουαρίου. Τέλος ο Βασίλης Χατζηδίμπαςθα συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό, με την μορφή δανεισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.