“Δεν είναι εποχή για επενδύσεις”

Ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και καμίας άλλης ελληνικής ομάδας.

Ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και καμίας άλλης ελληνικής ομάδας. Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα “SportDay” πρόσθεσε ότι έχει αρκετούς φίλους στη χώρα μας, την οποία επισκέπτεται συχνά, αλλά ότι δεν είναι εποχή για επενδύσεις.

“Δεν έχω το παραμικρό -το τονίζω, το παραμικρό- ενδιαφέρον να επενδύσω ή να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο και την Ελλάδα. Αγαπώ τη χώρα σας, την επισκέπτομαι συχνά, έχω πολλούς φίλους εκεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για επενδύσεις”, είπε ο Αλ Σουντάιρι για να συμπληρώσει:

“Γνωρίζει και ο ίδιος ο Νικολαΐδης ότι για κάτι περισσότερο ως προς την ΑΕΚ δεν ενδιαφέρομαι, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει στο μέλλον, αφού επαναλαμβάνω το ποδόσφαιρο δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων”.

Όσον αφορά στο δάνειο των 2 εκατ. ευρώ, ο Αλ Σουντάιρι υποστήριξε ότι έκανε απλά μια εξυπηρέτηση στον φίλο του, Ντέμη Νικολαΐδη: “Τα χρήματα τα παραχώρησα στον φίλο μου Ντέμη Νικολαΐδη, κάνοντας του μια προσωπική χάρη, μια εξυπηρέτηση, τίποτα παραπάνω. Αυτός μπορεί να τα διαχειριστεί όπως νομίζει, όπως κρίνει σκόπιμο και συμφέρον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.