Αρρωστος ο Μάρκος Βελλίδης

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Τετάρτης για τον Μανουέλ Μασάδο στον Αρη. Ο Πορτογάλος τεχνικός, είδε τον Μάρκο Βελλίδη, να μη μπορεί να γυμναστεί σε κανονικό ρυθμό.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Τετάρτης για τον Μανουέλ Μασάδο στον Αρη. Ο Πορτογάλος τεχνικός, είδε τον Μάρκο Βελλίδη, να μη μπορεί να γυμναστεί σε κανονικό ρυθμό, εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Βεβαίως, υπάρχει η αισιοδοξία πως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα επηρεάσει τη συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα του Αρη στο ματς με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, λόγω και της απουσίας – με άδεια – του Μιχάλη Σηφάκη, υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του τεχνικού τιμ. Ενας προβληματισμός που μεγαλώνει από τη στιγμή που και ο Ελντιν Γιακούποβιτς, δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς.  

Κατά τ΄ άλλα ο Νέρι Καστίγιο μέρα με τη μέρα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς! Ο Μεξικανός θα δοκιμάσει την Πέμπτη να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Μασάδο. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανώλη Παπαστεριανό ο οποίος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, μετά την αφαίρεση υγρού από το γόνατό του.

Από μία ακόμη προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Φατί και Γιαννιώτας. Ο πρώτος βρίσκεται στο Ντέρμπαν της Ν. Αφρικής  με την εθνική Σενεγάλης και ο δεύτερος στη Γερμανία με την εθνική μας ομάδα των ελπίδων.

Την Πέμπτη οι κίτρινοι θα πραγματοποιήσουν την πιο δυνατή εκγύμναση της εβδομάδας, ο Μασάδο θα δοκιμάσει το πλάνο του αγώνα με την ΑΕΚ και την Παρασκευή μετά το χαλάρωμα θα ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στο συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου.

*Θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια του Αρη, ο ξαφνικός θάνατος του ηθοποιού, Βασίλη Τσιβιλίκα. Ο τελευταίος δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όντας φίλαθλός της από μικρό παιδί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.