Προλαβαίνει ο Καστίγιο

Όλα δείχνουν πως ο Νέρι Καστίγιο δεν πρόκειται να λείψει από το μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Όλα δείχνουν πως ο Νέρι Καστίγιο δεν πρόκειται να λείψει από το μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Μεξικανός μέρα με τη μέρα πηγαίνει ολοένα και καλύτερα και αυτό που απομένει είναι να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, πράγμα που κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί την Πέμπτη. Το ιατρικό πλάνο του Βαγγέλη Πανταζή επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας, κάτι που σημαίνει πως ο Μανουέλ Μασάδο δεν θα στερηθεί σε αυτό το τόσο κρίσιμο ματς τις υπηρεσίες ενός αθλητή που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γενικώς δεν θα πρέπει να έχει παράπονα από πλευράς απουσιών, καθώς τόσο οι Ακόστα, Μίσελ, ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα, ενώ και ο Μανώλης Παπαστεριανός υπολογίζεται μετά από καιρό. Μοναδικός πονοκέφαλος θα μπορούσε να θεωρηθεί το μακρινό ταξίδι του Ρίκι Φατί με την αποστολή της εθνικής Σενεγάλης, στη Ν. Αφρική. Ο 25χρονος μέσος δεν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη πριν την Παρασκευή, γεγονός που τον οδηγεί κόντρα στην ΑΕΚ, χωρίς προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. 

Σεμερτζίδης: « Μαχητής ο Κατίδης»

Στην γλυκιά «περιπέτεια» του Γιώργου Κατίδη στην Αγγλία, αναφέρθηκε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Αρη, Γιώργος Σεμερτζίδης. Ο τελευταίος μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό: «Είναι ένας καλός παίκτης, τον είχα στον Άρη και τον είχα καλέσει στην Εθνική Παίδων, αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι ένας παίκτης που κατ’ εμέ στο διάστημα που τον είχα στην Εθνική είναι μαχητής, με καλό δεξί πόδι και ένας ποδοσφαιριστής με θράσος γενικά, χωρίς να τον ζω στην καθημερινότητα στον Άρη. Με κοινή απόφαση με τον Γιάννη Μιχαλήτσο τον είχαμε επιλέξει για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο».

Σχετικά με το αν θα καταφέρει να πείσει ο Κατίδης τον προπονητή της Έβερτον, ο Γιώργος Σεμερτζίδης τόνισε: «Εξαρτάται από τους ανθρώπους της Έβερτον το τι θέλουν από τον Κατίδη και που μπορεί να φτάσει ο Κατίδης. Όλοι γινόμαστε μετά Χριστόν προφήτες. Ο Κατίδης δεν είναι καθιερωμένος στον Άρη. Προφανώς είδαν κάποια πράγματα στα παιχνίδια που έπαιξε και αν τους κάνει αυτοί θα το κρίνουν».

Καλές εντυπώσεις ο Κατίδης
Ολοκληρώθηκε η δοκιμή του Γιώργου Κατίδη στην Έβερτον με τον ποδοσφαιριστή να αφήνει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Αγγλικής ομάδας. Ο έλληνας παίκτης συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης με την πρώτη ομάδα της Έβερτον σκοράροντας μάλιστα και στο προπονητικό διπλό. Ο Κατίδης επιστρέφει την Τετάρτη στην Ελλάδα και πλέον στον Άρη, περιμένουν να δουν αν θα γίνει επίσημη πρόταση από την ομάδα του Λίβερπουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.