Με Βαλβέρδε, αλλά χωρίς εννιά…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Τρίτης και το απόγευμα βρέθηκε στου Ρέντη για την προπόνηση των "ερυθρολεύκων", από την οποία απουσίαζαν εννιά ποδοσφαιριστές. Ντιόγο ή Μιραλάς στην επίθεση με ΟΦΗ. Μιλάει την Πέμπτη ο Βαλβέρδε...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Τρίτης και το απόγευμα βρέθηκε στου Ρέντη για την προπόνηση των “ερυθρολεύκων”. Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να έδωσε το “παρών”, αλλά από την προπόνηση απουσίαζαν εννιά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Ο Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Τζιμπούρ και τους τραυματίες, Κάρολ, Πάντελιτς. Αυτό σημαίνει πως οι λύσεις για την επίθεση έχουν λιγοστέψει και στο παιχνίδι της Κυριακής ή ο Ντιόγο θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατός ή ο Μιραλάς. Στην τελευταία περίπτωση στα άκρα θα αγωνιστούν οι Αμπντούν, Καζίμ Ρίτσαρντς.

Την Πέμπτη θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Συγκεκριμένα ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος θα περιμένει του δημοσιογράφους στις 12:30 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Αθλητικού Κέντρου του Ρέντη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.