Με… φόρα η Νάπολι

Ο Λαβέτσι είχε και πάλι τη... λύση για τη Νάπολι, που νίκησε με 1-0 την Ίντερ και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Σέριε Α. Ο Αργεντίνος άσος με διαγώνιο πλασέ χάρισε στους «παρτενοπέι» ένα πολύτιμο «τρίποντο», που τους διατήρηση «ζωντανούς» στη «μάχη» για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Λαβέτσι είχε και πάλι τη… λύση για τη Νάπολι, που νίκησε με 1-0 την Ίντερ και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Σέριε Α. Ο Αργεντίνος άσος με διαγώνιο πλασέ χάρισε στους «παρτενοπέι» ένα πολύτιμο «τρίποντο», που τους διατήρηση «ζωντανούς» στη «μάχη» για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 
Αντίθετα, ακόμη πιο πίσω έμεινε η Ίντερ, που στα τελευταία της πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Γενικότερα, οι «νερατζούρι» διανύουν ένα απογοητευτικό σερί χωρίς νίκη σε οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Ουντινέζε και Λάτσιο συνέχισαν με νίκες και έμειναν ισόβαθμες στην τρίτη θέση, μειώνοντας μάλιστα τη διαφορά τους από την κορυφή μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους. Ο Ντι Νατάλε επέστρεψε στη δράση και άνοιξε το σκορ για την Ουντινέζε στο εκτός έδρας 3-1 επί της Μπολόνια. Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Παναγιώτης Κονέ.
 
Στη Ρώμη από την άλλη, ο «συνήθης ύποπτος», Μίροσλαβ Κλόζε, πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 1-0 της Λάτσιο επί της Φιορεντίνα.
 
Τα αποτελέσματα στη Σέριε Α:
 
Νάπολι-Ίντερ 1-0
(59′ Λαβέτσι)
 
Μπολόνια-Ουντινέζε 1-3
(81′ Κονέ – 38′ πεν. Ντι Νατάλε, 56′ Μπάστα, 84′ Φλόρο Φλόρες)
 
Λάτσιο-Φιορεντίνα 1-0
(36′ Κλόζε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.