Κλοπ: "Θα θέλαμε όπερα κάθε βράδυ;"

Με αυτή την έκφραση ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να καυτηριάσει το Nations League που ήρθε να φορτώσει κι άλλο το ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών.
20/10/2018 • 06:08
Ο Γιούργκεν Κλοπ.
  • shares
Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε αρκετούς παίκτες του να τραυματίζονται σε αυτή τη διακοπή των εθνικών ομάδων και ξεσπάθωσε ενάντια στις πολλές διοργανώσεις που γεμίζουν το καλεντάρι των ποδοσφαιριστών. Μια από αυτές και το Nations League για το οποίο είπε:

"Λένε πως τώρα έχουμε αξιόλογα παιχνίδια, με πραγματικούς αντιπάλους και πως είναι καλύτερα από το να είχαμε φιλικά. Ίσως ο κόσμος να θέλει να βλέπει τον Τζόσουα Άντονι να μάχεται κάθε δεύτερο βράδυ αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν. Κανείς δεν το ζητά αυτό στα άλλα σπορ.

Αν παίζεις αμερικάινικο ποδόσφαιρο έχεις διακοπή το καλοκαίρι η οποία διαρκεί περισσότερο από τη σεζόν μας. Αυτό είναι ένα πραγματικό διάλειμμα. Το ίδιο και στο μπάσκετ. 

Στο ποδόσφαιρο, επειδή φαίνεται πως ενδιαφέρονται όλοι γι' αυτό, έχουμε μόνο μεγάλες διοργανώσεις στις οποίες δίνονται τρόπαια και προκύπτουν υποβιβασμοί. 

Ας αναρρωτηθούμε λοιπόν, θα θέλαμε να βλέπουμε όπερα κάθε βράδυ ή μία φορά στους δύο μήνες; Αυτή είναι η ερώτηση. Πρέπει να προσέξουμε, εγώ αυτό λέω μόνο. 

Κι εμένα μου αρέσουν οι διοργανώσεις, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα βήμα και να πούμε "Μισό λεπτό, πρόκειται για ποδοσφαιριστές, θελω να το δω, αλλά αν δεν αποδίδουν καλά τότε νευριάζω. Πως μπορούμε να σιγουρέψουμε ότι θα παίξουν καλά;"
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.