Σκέψεις αποχώρησης από τον Λόφτους Τσικ

Ανοιχτό φαίνεται να αφήνει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τσέλσι τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Ρούμπεν Λόφτους Τσικ, προκειμένου να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα, που θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/10/2018 • 09:51
Ο Ρούμπεν Λόφτους Τσικ
  • shares
Ανοιχτό φαίνεται να αφήνει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τσέλσι τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Ρούμπεν Λόφτους Τσικ, προκειμένου να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα, που θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο 22χρονος παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος με τις έως τώρα ευκαιρία που έχει πάρει από τον Μαουρίτσιο Σάρι και πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Οι «μπλε» του Λονδίνου δε θέλουν να πουλήσουν τον παίκτη, καθώς θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη στην Άρσεναλ, η οποία φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμής. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.