Σκέψεις για μετεγγραφή στη Ρεάλ από τον Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ φέρεται να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μαδρίτη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να αγωνιστεί στη Ρεάλ και να μπορέσει να διεκδικήσει τη «Χρυσή Μπάλα».
Θωμάς Ναλμπάντης
12/10/2018 • 10:08
Ο Εντέν Αζάρ
  • shares
Ο Εντέν Αζάρ φέρεται να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μαδρίτη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να αγωνιστεί στη Ρεάλ και να μπορέσει να διεκδικήσει τη «Χρυσή Μπάλα». Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός παραδέχτηκε σε συζητήσεις που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου της πατρίδας του, πως σκέφτεται σοβαρό το ενδεχόμενο μιας μετεγγραφής στους «μερένχες», όμως απέκλεισε να συμβεί κάτι τέτοιο τον προσεχή Ιανουάριο. Όπως συμπλήρωσε, ο Αζάρ σημαντικός ρόλος στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης παίζει η επιθυμία του να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» τα επόμενα χρόνια. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης