Μιραλάς: “Ο Ρόι άνθρωπος της πρόκρισης”

Ο Ρόι Κάρολ είναι ο παίκτης αυτής της πρόκρισης, όπως τον χαρακτήρισε ο Κέβιμν Μιραλάς σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports και στον Νίκο Γαβαλά.

Ο Ρόι Κάρολ είναι ο παίκτης αυτής της πρόκρισης, όπως τον χαρακτήρισε ο Κέβιμν Μιραλάς σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports και στον Νίκο Γαβαλά.

Αν η Ρουμπίν ήταν πιο επικίνδυνη στον επαναληπτικό: Το είδαμε και σήμερα πως είχαμε μεγαλύτερη πίεση και είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά διαχειριστήκαμε καλά την πίεση.

Για τον Ρόι Κάρολ: Είναι ο άνθρωπος αυτής της πρόκρισης, πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο για την προσπάθεια του. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτόν τον παίκτη στην ομάδα μας.

Για τον Ολυμπιακό που είχε αντιμετωπίσει με τη Σεντ Ετιέν και τον τωρινό: Είναι δύο διαφορετικές ομάδες, κάποιοι παίκτες έχουν φύγει, κάποιοι παίκτες έχουν έρθει. Αυτός ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος.

Για τους στόχους του φετινού Ολυμπιακού: Οι στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στο Γιουρόπα Λιγκ θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. 

Για την κούραση: Από την αρχή της σεζόν έχουμε πολλά παιχνίδια και ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Θα κάνει και ο κόουτς ότι χρειάζεται για να παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση. Θα ξεκουραστώ για δύο μέρες και μετά θα φύγω για την Εθνική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.