Φυρίγος: «Έχουν ελπίδες οι Παπαρούνας-Μάνος»

Αισιόδοξος πως θα πάρουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι Στέφανος Παπαρούνας και Αλέξανδρος Μάνος, εμφανίστηκε ο Πέτρος Φυρίγος.

Αισιόδοξος πως θα πάρουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι Στέφανος Παπαρούνας και Αλέξανδρος Μάνος, εμφανίστηκε ο Πέτρος Φυρίγος. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην πρόσφατη εμφάνιση των δυο αθλητών και υπογράμμισε πως είναι επιτυχία η πρόκρισή τους στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου καταδύσεων στο Λονδίνο.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Και τα δύο παιδιά έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα. Όμως, είναι δύσκολο να μιλήσουμε ξεκάθαρα για πρόκριση στην Ολυμπιάδα. Είναι επίσης εξίσου δύσκολο να αναλύσω μέσα σε λίγες λέξεις τα σενάρια, αλλά και τον τρόπο πρόκρισης. Το αποτέλεσμα του Παπαρούνα είναι λογικά αποτέλεσμα πρόκρισης, ενώ, όσον αφορά τον Μάνο, το δικό του αποτέλεσμα ενδεχομένως να του δώσει και αυτού το εισιτήριο. Αυτό θα κριθεί τις επόμενες μέρες, καθώς θα παίξουν ρόλο οι δυνατότητες αρκετών χωρών να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη με δύο, ακόμη και τέσσερις αθλητές, στα ατομικά και ομαδικά αθλήματα των τριών μέτρων τραμπολίνο και των 10 μέτρων σταθερού βατήρα και στη συνέχεια να κριθούν οι θέσεις για τους Ολυμπιακούς, βάσει ποσοστών. Εν κατακλείδι, ο Παπαρούνας είναι αγκαλιά με την πρόκριση, ενώ και για τον Μάνο οι πιθανότητες είναι αυξημένες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.