Δύσκολο παιχνίδι περιμένει ο Κατσικάρης

Η Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Σιένα για την 5η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκα και ο Φώτης Κατσικάρης περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Η Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Σιένα για την 5η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκα και ο Φώτης Κατσικάρης περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την έως τώρα πορεία της Σιένα και στη συνέχεια τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Αυτό το… διάλειμμα στη διοργάνωση δεν θα επηρεάσει την ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε την νέα Κυπελλούχο Ιταλίας, Σιένα. Διαθέτουν σαν ομάδα ένα γεμάτο σύνολο  από έμπειρους παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν με μεγάλη κούραση», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Κατσικάρης και συμπλήρωσε:

«Έχουν χάσει μέχρι στιγμής στη φετινή Ευρωλίγκα, μόνο ένα έκτος έδρας παιχνίδι, εκείνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο στόχος τους είναι να προκριθούν και πάλι στο Final 4. Περιμένω ένα σκληρό και με πολλές επαφές παιχνίδι. Το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσουν να κάνουν είναι να μας σταματήσουν.

Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί για 40 λεπτά και να τρέχουμε όποτε μπορούμε. Στηρίζονται στη σκληρή τους άμυνα και θα πρέπει επίσης να είμαστε προσεκτικοί με τα επιθετικά τους σερί με τα οποία μπορεί να κερδίσουν ένα ματς. Ο ΜακΚάλεμπ είναι ο αρχηγός τους στο γήπεδο αλλά έχουν επίσης τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπης αυτή τη στιγμή, τον Ντέιβιντ Άντερσεν. Νομίζω πως έχουν το καλύτερο ρόστερ που είχαν ποτέ τα τελευταία χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.