Κλοπ: «Τεράστια επιτυχία η τετράδα»

Αν τελικά η Λίβερπουλ καταφέρει να μείνει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, θα έχει πετύχει κάτι πολύ σημαντικό, όπως επισήμανε ο προπονητής της Γιούργκεν Κλοπ.

Αν τελικά η Λίβερπουλ καταφέρει να μείνει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, θα έχει πετύχει κάτι πολύ σημαντικό, όπως επισήμανε ο προπονητής της Γιούργκεν Κλοπ.
 
Οι «κόκκινοι» έκαναν την έκπληξη φτάνοντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία τους στη διοργάνωση την επόμενη σεζόν.
 
Για την ώρα βέβαια είναι τρίτοι, έξι βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μόνο έναν πάνω από την τέταρτη Τότεναμ. 
 
«Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό αν τα καταφέρουμε. Ουσιαστικά, ήταν ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς. Φυσικά και θέλαμα όλοι τον τίτλο, αλλά μετά από μερικούς μήνες έγινε σαφές ότι δεν θα ήταν δυνατό κάτι τέτοιο», παραδέχτηκε ο Γερμανός. 
 
«Επόμενη προτεραιότητα λοιπόν, ήταν η τετράδα. Θα είναι μία τεράστια επιτυχία. Με την ομάδα που έχουμε και με την ένταση που παίζουμε, την ετοιμότητα που έχουμε δείξει στις κρίσιμες στιγμές, θα είναι η ιδανική ανταμοιβή. Ακριβώς αυτό που θέλουμε. Δεν είχαμε σχεδιάσει βέβαια να φτάσουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κανείς δεν το σκεφτόταν στην αρχή της σεζόν. Τώρα όμως θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.