“Δύσκολα κόντρα σε Χάρις, Πάντερ” (video)

Η αντιμετώπιση των Χάρις και Πάντερ αποτελεί μείζον ζήτημα για τη Μονακό ενόψει του αυριανού τελικού κόντρα στην ΑΕΚ, όπως υπογράμμισε ο Πολ Λακόμπ.

Η αντιμετώπιση των Χάρις και Πάντερ αποτελεί μείζον ζήτημα για τη Μονακό ενόψει του αυριανού τελικού κόντρα στην ΑΕΚ, όπως υπογράμμισε ο  Πολ Λακόμπ.

Αναλυτικά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο η ενέργεια που θα βγάλουμε στον τελικό. Ο κόουτς μας προετοίμασε για τον ημιτελικό με την Λούντβιγκσμπουργκ. Το κλειδί θα είναι η άμυνα. Πρέπει να βουτήξουμε για κάθε μπάλα, να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Είναι σημαντικό να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι. Τακτικά δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αλλά θα μπορούμε να είμαστε πνευματικά έτοιμοι.

Τόσο εγώ όσο οι συμπαίκτες μου, Ρόμπινσον και Εβανς θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο καθώς θα επωμιστούμε το μαρκάρισμα δύο μεγάλων σκόρερ της ΑΕΚ, του Χάρις και του Πάντερ.

Θα είναι πραγματικά δύσκολα. Σκοράρουν με κάθε τρόπο και κάνουν πολλά πράγματα. Θα πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση και να τους κρατήσουμε χαμηλά με την ομαδική δουλειά μας. Θα είναι δύσκολο, θα είναι μια μεγάλη μάχη».

Όσο για την ατμόσφαιρα που περιμένει:

 «Είναι ένα όνειρο για κάθε αθλητή να παίξει σε έναν τελικό μπροστά σε ένα τόσο ενθουσιώδες κοινό και σσε ένα κατάμεστο γήπεδο. Για εμάς δεν ήταν κάτι σύνηθες, γιατί δεν το βλέπουμε συχνά στη Γαλλία.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και την ενέργεια που θα πάρουν οι παίκτες της ΑΕΚ από τον κόσμο να την αντισταθμίσουμε με τον ενθουσιασμό μας που παίζουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.