Παίκτης της Premier League κατηγορείται για βιασμό

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου τον περασμένο Ιούλιο στη Γαλλία, καθώς το συμβάν έλαβε χώρα επί γαλλικού εδάφους.
12/09/2018 • 19:32
Για εμπλοκή νυν ποδοσφαιρισή της Premier League σε σκάνδαλο βιασμού κάνουν λόγο γαλλικά μέσα
  • shares
Ο ποδοσφαιριστής –του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τις γαλλικές δικαστικές Αρχές- ήταν 17 ετών όταν φέρεται να έγινε ο βιασμός, και το φερόμενο ως θύμα 15 ετών, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο ξάδερφος του παίκτη, ηλικίας 19 ετών. 

Ο γαλλικός Τύπος έχει φέρει στην επιφάνεια λιγοστά στοιχεία περί του συμβάντος και σύμφωνα με αυτά η 15χρονη βρέθηκε από φίλους της σε κατάσταση σοκ, έχοντας ξεσπάσει σε λυγμούς, σε εγκαταστάσεις camping στη Νότιο Γαλλία τον Ιούλιο του 2012. 

Η υπερασπιστική γραμμή του ποδοσφαιριστή αρχικά υποστήριξε πως ούτε καν συνευρέθη με τη νεαρή. Εν συνεχεία άλλαξε την εκδοχή της, λέγοντας πως ο τότε 17χρονος συνευρέθη μαζί της, έχοντας όμως λάβει τη συναίνεσή της. Επιπλέον, τόνισε πως ο ίδιος δεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα το μόνο σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι Γάλλος κι αγωνίζεται τώρα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η δίκη θα γίνει στην πόλη Νιμ. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...