Ο Σάρι και τα ''τσιγάρα'' του

Ο Μαουρίτσιο Σάρι εκτός από είναι καλός προπονητής είναι και ''μανιακός'' καπνιστής. Παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, παθιασμένος και με το τσιγάρο.
Σπύρος Δημολίτσας
10/09/2018 • 12:08
Ο Σάρι καπνίζει στον πάγκο
  • shares
Ο Μαουρίτσιο Σάρι εκτός από ότι είναι καλός προπονητής είνια και μανιακός καπνιστής. Παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, παθιασμένος και με το τσιγάρο.Ο νέος προπονητής της Τσέλσι αποκάλυψε πως έκανε πέντε πακέτα τσιγάρα στις μέρες του στη Νάπολι και ο μοναδικός άνθρωπος που θα τον έκανε να κόψει την κακιά συνήθεια είναι ο πατέρας του Αμερίγκο.

''Όταν πατέρας μου έμαθε για την Τσέλσι, μου είπε να πάω στο Λονδίνο, είναι η σωστή απόφαση.''

Τον Ιούλιο του 2017 το κάπνισμα απαγορεύτηκε σε δημόσιους χώρους και φυσικά στα στάδια στο πλαίσιο της εκστρατείας ''Smoke free England''. Αυτό σημαίνει πως ο Ιταλός δεν θα μπορεί να καπνίζει όπως έκανε στη ''Serie A.''Μαρσέλο Λίπι, Κάρλο Αντσελότι, Γιόχαν Κρόιφ μερικοί από αυτούς που συνδύαζαν τσιγάρο και προπονητική...

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!