Σίλβα: «Το ποδόσφαιρο ήταν μια απόδραση»

Ο Νταβίντ Σίλβα τόνισε πως το ποδόσφαιρο ήταν μια απόδραση για τον ίδιο από το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε ο γιος του το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Θωμάς Ναλμπάντης
09/09/2018 • 11:51
Ο Νταβίντ Σίλβα
  • shares
Ο Νταβίντ Σίλβα τόνισε πως το ποδόσφαιρο ήταν μια απόδραση για τον ίδιο από το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε ο γιος του το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έτρωγε και δεν κοιμόνταν, όπως θα έπρεπε, καθώς δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται την ταλαιπωρία που περνούσε ο γιος του.

Αρχικά, ο Σίλβα δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν σκληρό για αυτόν να είναι στο νοσοκομείο τόσο καιρό. Ήταν στην Ισπανία και εγώ έπρεπε να ταξιδεύω πολύ, συνεπώς ήταν δύσκολο να προπονούμαι. Δεν κοιμόμουν πολύ. Δεν έτρωγα καλά, αλλά ευτυχώς η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά και με βοήθησε πολύ».

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι συμπλήρωσε: «Τη μόνη στιγμή που το έβγαζα από το μυαλό μου ήταν όταν αγωνιζόμουν. Μόλις το ματς τελείωνε τα σκεφτόμουν ξανά όλα. Ήταν μια απόδραση. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που αγαπάμε και μας διασκεδάζει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/02/2019 • 08:13

Αουτσάϊντερ με "άγριες" διαθέσεις σε Λιέγη, Πάντερμπορν και Εϊμπάρ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουμε στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παραγωγικές αναμετρήσεις περιμένουμε σε Πάντερμπορν, Εϊμπάρ και Λιέγη ενώ τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τορίνο πιθανόν να γίνει συντήρηση από τα φαβορί