Συγκινητική αφιέρωση από τον Ζεσούς (photos)

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Γκάμπριελ Ζεσούς χρησιμοποίησε τον ελεύθερο χρόνο του για να κάνει ένα νέο τατουάζ, με πολύ ιδιαίτερο νόημα.
Μιχάλης Κατσαφάδος
07/09/2018 • 18:07
O Γκάμπριελ Ζεσούς
  • shares
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Γκάμπριελ Ζεσούς χρησιμοποίησε τον ελεύθερο χρόνο του για να κάνει ένα νέο τατουάζ, με πολύ ιδιαίτερο νόημα.
Αγωνιστικά έχει τα πάνω του και τα κάτω του φέτος, αλλά εξακολουθεί να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν κλήθηκε για τα διεθνή φιλικά της Εθνικής Βραζιλίας.
Έτσι, ο Ζεσούς έκανε… μερικές νέες μελανιές στο σώμα του, με αφιέρωση σε έναν πρώην φίλο που δολοφονήθηκε.Παίζοντας στις ακαδημίες της Παλμέιρας, ο συμπαίκτης και καλός φίλος του, ο Τινίνιο, πυροβολήθηκαν σε ηλικία 16 ετών!

Μιλώντας για αυτή τη μοιραία ημέρα, ο Ζεσούς είπε:
«Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μου φέρνει τρόμο και μόνο η σκέψη».
Ήταν πολύ καλοί φίλοι και ο Ζεσούς δεν μπορεί να τον ξεχάσει:
«Είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις. Αλλά ξέρω ότι ο Θεός έδωσε ένα πολύ καλό μέρος γι 'αυτόν επάνω».Ο προπονητής των Ακαδημιών της Παλμέιρας, Μπρούνο Πέτρι έριξε φως, στο πόσο κοντά ήταν αυτό το δίδυμο.
«Πολλοί άνθρωποι έλεγαν ότι ο Tινίνιο θα πλησίαζε τον Γκάμπριελ. Ήταν πολύ αγαπημένοι. Ήρθαν από μια κοντινή περιοχή, ταυτίζονταν μεταξύ τους και πάντα υποστηρίζανο ένας στον άλλον».
Έτσι, ο 21χρονος κρατάει πάντα μια φωτογραφία του Τινίνιο που αναπαράχθηκε πλέον σε ένα τατουάζ στον μηρό του.

"Πάντα ζεις σε ένα κομμάτι μνήμης της ιστορίας μου"

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/03/2019 • 07:26