Επένδυση στο μέλλον με εννιάχρονο η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ προσπαθεί να «χτίσει» το μέλλον της γι΄αυτό και ψάχνει ταλέντα απ΄ όλο τον κόσμο. Τελευταίο της απόκτημα, ένα εννιάχρονο παιδί, ο Τζέινταν Αντετίμπα που γεννήθηκε στη Νιγηρία, αλλά έζησε για χρόνια στη Ν. Αφρική.
Μιχάλης Κατσαφάδος
06/09/2018 • 16:55
Περιχαρήςο νεαρός
  • shares
Η Άρσεναλ προσπαθεί να «χτίσει» το μέλλον της γι΄αυτό και ψάχνει ταλέντα απ΄ όλο τον κόσμο.
Τελευταίο της απόκτημα, ένα εννιάχρονο παιδί, ο Τζέινταν Αντετίμπα που γεννήθηκε στη Νιγηρία, αλλά έζησε για χρόνια στη Ν. Αφρική. Ο νεαρός υπέγραψε στις ακαδημίες των «Gunners»μετά από μία σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων σε ένα διάστημα πέντε εβδομάδων που προπονήθηκε στο Λονδίνο.

Η Αντετίμπα έζησε επίσης στην Αγγλία και προηγουμένως ήταν ν Super Sport  United  Soccer  School στο Κέιπ Τάουν.
Το ποδοσφαιρικό ταλέντο  φαίνεται ότι «τρέχει» στην οικογένεια, με τον παλαιότερο του αδερφό να έχει περάσει για τρία χρόνια από τις ακαδημίες της Μπλάκμπερν.Ο Αντετίμπα που είναι οπαδός της Άρσεναλ λέει ότι γι΄αυτόν είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Ευχαριστώ τον Θεό και τους γονείς μου για αυτό», δηλώνει στη Sun. «Είμαι πολύ χαρούμενος, προπονούμαι τρεις φορές την εβδομάδα στην ακαδημία και έχουμε ένα αγώνα το Σαββατοκύριακο»

Τα όνειρά του μικρού φτάνουν πολύ μακριά…
«Το καταπληκτικό είναι ότι ήμουν πάντα ένας οπαδός της Άρσεναλ και θα δουλέψω σκληρά κάθε μέρα για να φτάσω μέχρι την πρώτη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία