Προχωράει για τον Παυλόπουλο

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ετοιμάζει αλλαγές στις ακαδημίες του το ερχόμενο καλοκαίρι και σε αυτό το πλαίσιο φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Έβανς Παυλόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ετοιμάζει αλλαγές στις ακαδημίες του το ερχόμενο καλοκαίρι και σε αυτό το πλαίσιο φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Έβανς Παυλόπουλου. Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Πανιωνίου φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «πράσινων», με τη δουλειά που κάνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τους «πράσινους», μετά από πεντέμισι χρόνια παρουσίας σε αυτούς.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «πράσινοι» είναι εντυπωσιασμένοι με τα έως τώρα επιτεύγματα του Παυλόπουλου, καθώς με λίγα χρήματα κατάφερε να βγάλει αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Πανιωνίου φέρεται σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο Κορωπί, προκειμένου να αναλάβει τις ακαδημίες των «πράσινων».

Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την εικόνα των μικρών ομάδων του «τριφυλλιού» στις διοργανώσεις, που παίρνουν μέρος και σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές και στους προπονητές των ακαδημιών. Επίσης, μελετάται το ενδεχόμενο μείωσης του μπάτζετ των ακαδημιών. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που εντοπίζουν οι «πράσινοι» είναι πως τα τελευταία χρόνια δεν έχουν βγει από τις ακαδημίες, ποδοσφαιριστές, οι οποίοι να μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.