Θέλει να σπάσει το αήττητο

Η ΑΕΚ στοχεύει μόνο στη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να σπάσει το αήττητο των «ερυθρολεύκων» και παράλληλα να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου (19:30, Novasports 1).

Η ΑΕΚ στοχεύει μόνο στη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να σπάσει το αήττητο των «ερυθρολεύκων» και παράλληλα να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου (19:30, Novasports 1). Ο Γκουστάβο Πογιέτ ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να τονώσουν την ψυχολογία τους, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ανέστης θα καθίσει στην εστία της Ένωσης, με τους Κολοβέτσιο και Άρθο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ντίντακ και Γκάλο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες, Μάνταλο και Γιόχανσον να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης. 

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Κορδέρο, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Βασιλαντωνόπουλο και Κρισάντους, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Οι ιθύνοντες της Ένωσης περιμένουν περίπου 40 χιλιάδες φιλάθλους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.