Κάποιοι να τον φυλάνε…

Την ύπαρξη σωματοφυλάκων για τον Αρσέν Βενγκέρ σε κάθε παιχνίδι, δίπλα στον πάγκο της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε βιβλίο του δημοσιογράφου Τζων Κρος και επιβεβαίωσε ο αγγλικός σύλλογος.
Τάσος Μπαϊρακτάρης
24/08/2018 • 10:43
Πανό εναντίον βενγκέρ και διοίκησης
  • shares
Μπορεί ο κόσμος της Πρέμιερ Λιγκ να φαντάζει (και να είναι) εντυπωσιακός και φωτεινός, αλλά όπως φαίνεται έχει κι αυτός τα δικά του σκοτεινά σημεία. 

Την ύπαρξη σωματοφυλάκων για τον Αρσέν Βενγκέρ σε κάθε παιχνίδι, δίπλα στον πάγκο της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε βιβλίο του δημοσιογράφου Τζων Κρος και επιβεβαίωσε ο αγγλικός σύλλογος!
 
Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια στον πάγκο των «κανονιέρηδων» ήταν πολύ περίπλοκα για τον Βενγκέρ. Ο Αλσατός είχε βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών που ζητούσαν την απομάκρυνση από τον πάγκο της ομάδας τους. 

Μπορεί να έμεινε για περισσότερες από δύο δεκαετίες, για την ακρίβεια 22 χρόνια, ωστόσο, στις δύο τελευταίες σεζόν η δυσαρέσκεια ενός μέρους των οπαδών έχει οδηγήσει σε περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές απειλές για την ασφάλεια του Γάλλου προπονητή.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, καθοριστική στις σχέσεις του Βενγκέρ με τους φιλάθλους ήταν η σύγκρουση, μετά από μία ήττα από την Στόουκ στο τέλος του 2014, όπου δέχθηκε προσβολές και ύβρεις, γλυτώνοντας από παρέμβαση της ασφάλειας τα χειρότερα. Ένα θέμα που έγινε ολοένα και πιο συχνό τα επόμενα χρόνια, αναγκάζοντας την Αρσεναλ να προσλάβει σωματοφύλακες.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης