«Δεν πωλείται η Λίβερπουλ»

Αρης Γεωργίου
24/08/2018 • 10:14
Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ Τζον Χένρι με τον Γιούργκεν Κλοπ.
  • shares
Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ με ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι η αγγλική ομάδα δεν πωλείται, έπειτα από φήμες για πρόταση αγοράς της από τον ξάδελφο του αφεντικού της Μάντσεστερ Σίτι!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Σεΐχης Καλέντ Μπιν Ζαγέντ Αλ Νεχαγιάν, συγγενής του Σεΐχη Μανσούρ που κατέχει την πρωταθλήτρια Αγγλίας, έκανε πρόταση 2.2 δισ. ευρώ στους Αμερικανούς της FSG για να πάρει στα χέρια του τους «ρεντς», στην μεγαλύτερη εξαγορά συλλόγου στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Στην εν λόγω πρόταση συμμετείχε και κινεζικός όμιλος επιχειρηματιών.

Η FSG, αν και παραδέχτηκε ότι υπήρξε ενδιαφέρον, τονίζει ότι δεν πρόκειται να πουλήσει την Λίβερπουλ, αλλά είναι ανοικτή σε εξαγορά μειοψηφικού πακέτου μετοχών.

«Η FSG ήταν πάντα συνεπής και ξεκάθαρη: ο σύλλογος δεν πωλείται. Ωστόσο η ιδιοκτησία έχει δηλώσει ότι υπό τις σωστές προϋποθέσεις θα ήταν διατεθειμένη να συζητήσει επένδυση μειοψηφίας, αν μία τέτοια συνεργασία μπορούσε να επεκτείνει τα εμπορικά μας ενδιαφέροντα σε συγκεκριμένες αγορές και στην ανάπτυξη του συλλόγου και της ομάδας», ανέφεραν οι Αμερικανοί, που έχουν στην κατοχή τους την Λίβερπουλ από το 2010.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/02/2019 • 07:45

Ρεβάνς με κίνητρο κι έντονα στοιχεία διαχείρισης δυνάμεων

Στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League στεκόμαστε περισσότερο σε ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή. Σε ορισμένες αναμετρήσεις πιθανόν να γίνει και διαχείριση δυνάμεων από τα φαβορί λόγω και των σκορ της περασμένης εβδομάδας