"Υπερεκτιμημένος ο Οζίλ"

20/08/2018 • 23:17
Οζίλ
  • shares
Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, επιτέθηκε δημόσια στον Μεσούτ Οζίλ, χαρακτηρίζοντας τον υπερεκτιμημένο, προσθέτοντας ένα ακόμα επεισόδιο στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στη Γερμανία, με αφορμή την αποχώρηση του μέσου της Αρσεναλ από την εθνική ομάδα.

«Ο Μεσούτ είναι ένα προιόν της αγοράς. Παρουσιάζεται ισχυρότερος απ΄ ό,τι είναι στην πραγματικότητα», είπε ο Χένες κατά τη διάρκεια προγράμματος που μεταδόθηκε στο Sky Deutschland. «Η μόνη σημαντική κατηγορία, αυτό που θέλω να πω στον Λέβ είναι, ότι αν είχε πάει πιο συχνά στο Λονδίνο και τον έβλεπε από κοντά να παίζει πιο συχνά, δεν θα τον είχε καλέσει για τεχνικούς λόγους. Θα είχαμε γλιτώσει από όλο το μικρό θέατρο».

Όμως ο Χένες τόνισε ότι λάθος έχει κάνει και η γερμανική ομοσπονδία: «Μετά την φωτογραφία με τον Ερντογάν η DFB έπρεπε να αναγκάσει τον παίκτη να εξηγήσει δημοσίως. Προσπάθησε να ξεφύγει χωρίς διευκρινίσεις κα αυτό ίσως ήταν το μεγαλύτερο λάθος».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!