Μπάρκας: «Να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ» (video)

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας και ότι ο ίδιος θα πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς και των δύο ομάδων εξέφρασε ο Βασίλης Μπάρκας.

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας και ότι ο ίδιος θα πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς και των δύο ομάδων εξέφρασε ο Βασίλης Μπάρκας. Ο γκολκίπερ της Ένωσης μεταξύ άλλων τόνισε πως μόνο ο ΠΑΟΚ έχει αμφιβολίες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Για το τι θα έλεγε στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Είμαστε μόνο για 90 λεπτά αντίπαλοι. Είναι ένας τελικός και πάμε να τον κερδίσουμε. Έχουν ακουστεί πολλά. Αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε στόματα, να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι».

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο κίνητρο: «Κίνητρο είναι να κερδίσουμε. Δεν κοιτάμε κάποιο ματς. Είναι τελικός, θέλουμε να κλείσουμε πετυχημένα μια σεζόν γεμάτη με πίεση. Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα αν κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για τα όσα ακούγονται για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ: «Δεν νομίζω να χει κανείς αμφιβολίες. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει αμφιβολίες. Είμαστε άξιοι πρωταθλητές. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για το τι έχει γίνει εκτός γηπέδου. Αποδείξαμε σε όλο το πρωτάθλημα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Για το πλεονέκτημα που δίνει το ΟΑΚΑ: «Σίγουρα έχουμε ένα πλεονέκτημα. Από τη στιγμή που υπάρχουν οπαδοί και των δύο όμως δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Αλλά ας πούμε ότι έχουμε ένα πλεονέκτημα». 

Για το αν είναι έτοιμος για τη διαδικασία των πέναλτυ:
«Είναι μια πιθανότητα, αλλά δεν νομίζω να συμβεί. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και το έχουμε αποδείξει. Δεν νομίζω πως θα φτάσουμε ως εκεί». 

Για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων: «Θα είναι ωραία. Όπως και τα παλιά χρόνια. Θέλω να το ζήσω. Ελπίζω κατακτήσουμε το τρόπαιο και να πανηγυρίσω και εγώ μπροστά στους οπαδούς μας και μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.