Τσεχ εναντίον Λεβερκούζεν!

Αρης Γεωργίου
14/08/2018 • 01:20
Πετρ Τσεχ.
  • shares
Ο Πετρ Τσεχ κατηγόρησε την Λεβερκούζεν για έλλειψη επαγγελματισμού λόγω «τιτιβίσματος»...προώθησης του Μπερντ Λένο ως βασικού στην Άρσεναλ!

Οι δραστήριες στο Twitter «ασπιρίνες», με αφορμή ένα λάθος του Τσέχου στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, υπενθύμισαν τις ικανότητες του πρώην τερματοφύλακά τους - και νυν των «κανονιέρηδων» - να βγάζουν την μπάλα από την άμυνα.Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Τσεχ που τόνισε με τον ίδιο τρόπο:

«Στην Άρσεναλ μοιραζόμαστε σημαντικές αξίες που μας καθιστούν μεγάλο σύλλογο όχι μόνο στην ποδοσφαιρική πλευρά. Υγιής ανταγωνισμός, επαγγελματισμός και αθλητικό πνεύμα είναι οι μεγαλύτερες που μπορείς να διδάξεις στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και είναι θλιβερό να το βλέπεις όταν άλλες ομάδες δεν μοιράζονται τις ίδιες αξίες».Η Λεβερκούζεν επανήλθε απαντώντας:

«Γεια σου Πετρ. Φαίνεται ότι το αστείο μας όσον αφορά την θέλησή μας να δούμε τον Λένο, τον πρώην παίκτη μας, εν δράσει, ελήφθη λίγο πιο προσωπικά. Ήταν απλά λίγη πλάκα. Μοιραζόμαστε τις αξίες που ανέφερες και σου ευχόμαστε τόσο εσένα όσο και του μεγάλου συλλόγου σου τα καλύτερα. Ωραία απόκρουση στο τετ - α - τετ με τον Αγουέρο!».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.