Κλοπ: «Θα τονωθεί η ψυχολογία μας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως η νίκη 6-0 της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως η νίκη 6-0 της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του και συμπλήρωσε θέλει να συνεχίσουν οι «κόκκινοι» να βελτιώνονται στα ματς, που απομένουν έως το τέλος της εφετινής σεζόν.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε: «Γνωρίζαμε τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού τόσο για εμάς, όσο και για τον αντίπαλο. Είχαμε δει την Άστον Βίλα να παίζε καλά στα τελευταία παιχνίδια και ξέραμε πως δεν θα είχαμε εύκολο έργο. Πετύχαμε τα γκολ σε κρίσιμα σημεία και το 2-0 ήταν ένα καλό σκορ για το πρώτο ημίχρονο, παρότι την προηγούμενη εβδομάδα σπαταλήσαμε ένα αντίστοιχο προβάδισμα».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο κάποια πράγματα. Παίξαμε καλά, σκοράραμε περισσότερο και κερδίσαμε με 6-0. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά στην καριέρα ενός προπονητή. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ψυχολογία μας, αλλά και για την βαθμολογία και την διαφορά τερμάτων μας στο πρωτάθλημα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του Στάριτζ στα γκολ: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος. Ήταν το καθοριστικό γκολ στην αναμέτρηση. Πέτυχε ένα ωραίο τέρμα, μετά από ένα εξίσου καλό γύρισμα και βρέθηκε στην κατάλληλη θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.