Κουρτουά: «Θα χρειαστεί προσοχή ο Ιμπραΐμοβιτς»

Ο Τιμπό Κουρτουά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει των αναμετρήσεων της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, υπογραμμίζοντας πως οι Λονδρέζοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς.

Ο Τιμπό Κουρτουά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει των αναμετρήσεων της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, υπογραμμίζοντας πως οι Λονδρέζοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς. Ο Βέλγος τερματοφύλακας υπογράμμισε πως οι «μπλε» του Λονδίνου θα πρέπει να παραδειγματιστούν από τον αποκλεισμό της σεζόν 2014-2015, όταν ο Σουηδός επιθετικός είχε αποβληθεί στη ρεβάνς των δυο ομάδων.

Χαρακτηριστικά, ο Κουρτουά υπογράμμισε για την επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων: «Με την κόκκινη κάρτα που πήρε απέναντι σε εμάς πέρυσι, ο Ιμπραΐμοβιτς θα ζητήσει εκδίκηση απέναντι στους παίκτες της Τσέλσι. Φέτος θέλουμε να νικήσουμε. Και για τους δύο συλλόγους δεν είναι αρκετό απλά να παίξει σ’ αυτόν τον γύρο. Και οι δύο θέλουν να πάνε μακριά. Ξέρουμε ότι η Παρί έχει μια πολύ δυνατή ομάδα και πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.