Σε ισχύ το πρωτοποριακό πρόγραμμα της ΕΤΑΝΕ «Υποστηρίζω τον αθλητή μου»

Οι πρωτοβουλίες της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του αγωνιστικού δυναμικού που διαθέτουν οι σύλλογοι-μέλη της, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Οι πρωτοβουλίες της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του αγωνιστικού δυναμικού που διαθέτουν οι σύλλογοι-μέλη της, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Τελευταίο κομμάτι στο παζλ των δραστηριοτήτων της ΕΤΑΝΕ, η έναρξη του προγράμματος «Υποστηρίζω τον αθλητή μου» το οποίο αφορά νέους ταλαντούχους και ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες (ηλικίας έως 15 ετών) και γίνεται σε συνεργασία και την τεχνική υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό.

Από την αξιολόγηση θα επιλεχθούν 50 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα συγκροτήσουν αντιπροσωπευτική ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει μέσα στο 2016 σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με στόχο αγωνιστικές εικόνες και εμπειρίες, πολύτιμες για την μετέπειτα πορεία τους στο άθλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΤΑΝΕ:
«Η ΕΤΑΝΕ με την τεχνική υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό, αποφάσισε μεταξύ άλλων, για το έτος 2016, την υλοποίηση προγράμματος με την επωνυμία: «Υποστηρίζω Τον Αθλητή Μου».

Το πρόγραμμα αυτό αφορά νέους ταλαντούχους και ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 12 έως 15 ετών, που ανήκουν σε αναγνωρισμένα σωματεία Ταεκβοντό της Νοτίου Ελλάδος.

Κάθε σύλλογος, δύναται να προτείνει έναν αθλητή ή και μία αθλήτρια, καταθέτοντας δήλωση ενδιαφέροντος στην οποία θα αναφέρονται ονοματεπώνυμο, ηλικία, αγωνιστικό επίπεδο (αγωνιστικό βιογραφικό) και ο αριθμός δελτίου (ιατρική βεβαίωση εν ισχύ) του προτεινόμενου ή της προτεινόμενης.

Μετά από αξιολόγηση, θα επιλεχθούν 50 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα συγκροτήσουν αντιπροσωπευτική ομάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση του έτους 2016 με σκοπό να αποκομίσουν διεθνείς αγωνιστικές εμπειρίες.

Τους επιλεχθέντες αθλητές ή/και αθλήτριες θα συνοδεύσουν αρχηγός αποστολής, αρχηγοί ομάδων, ιατρός, φυσικοθεραπευτής, συνοδοί υποστήριξης και προπονητές.

Τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά εισιτήρια), διαμονής, διατροφής και αγωνιστικής ένδυσης (ντόμποκ και φόρμα περιπάτου) θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την ΕΤΑΝΕ.

Η δήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα πρέπει να αποσταλεί από το σωματείο μέσω fax στο 210-6820117 είτε μέσω email στη διεύθυνση info@etane.gr με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.