Προσπάθεια ανανέωσης με τον Μαγκουάιρ

Η διοίκηση της Λέστερ κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να διατηρήσει τον Χάρι Μαγκουάιρ στο έμψυχο δυναμικό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
31/07/2018 • 12:23
Ο Χάρι Μαγκουάιρ
  • shares
Η διοίκηση της Λέστερ κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να διατηρήσει τον Χάρι Μαγκουάιρ στο έμψυχο δυναμικό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την ώρα που τα δημοσιεύματα περί μετακίνησης του Άγγλου κεντρικού αμυντικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληθαίνουν, οι ιθύνοντες των «αλεπούδων» φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στον 25χρονο ποδοσφαιριστή για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτή προβλέπει τον διπλασιασμό των οικονομικών του απολαβών. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Mirror» αναφέρει πως οι εβδομαδιαίες απολαβές του παίκτη θα φτάσουν τις 106 χιλιάδες ευρώ, από τις 56 χιλιάδες ευρώ, που εισπράττει με το τωρινό του συμβόλαιο. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει περίπου 72 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Άγγλου αμυντικού, την ίδια στιγμή που η διοίκηση της Λέστερ αξιώνει 90 εκατομμύρια ευρώ. Ως εναλλακτική λύση, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» εξετάζει την περίπτωση του Τόμπι Αλντερβάιρελντ της Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.