Θέλει να «δέσει» τον Καντέ η Τσέλσι

Η διοίκηση της Τσέλσι είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ενγκολό Καντέ, προκειμένου να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της και τα επόμενα χρόνια.
Θωμάς Ναλμπάντης
31/07/2018 • 11:36
Ο Ενγκολό Καντέ.
  • shares
Η διοίκηση της Τσέλσι είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ενγκολό Καντέ, προκειμένου να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της και τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των «μπλε» του Λονδίνου είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Γάλλο μέσο αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Η πρόταση της Τσέλσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Times», αφορά πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα φτάνουν τα 17 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος της αγγλικής ομάδας είναι να αποτρέψει τον παίκτη, από μια πιθανή αποχώρηση για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Toulouse - Paris Saint Germain

Κυριακή 31 Μαρτίου, 22:00

Live
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.