Δε θέλει νέα λάθη ο Σίλβα

Να μην επαναλάβουν τα λάθη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο μέλλον ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τον αγώνα με την Άντερλεχτ.

Να μην επαναλάβουν τα λάθη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο μέλλον ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του, πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας και τους ανέλυσε τα λάθη, που έκαναν στο ματς του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Βέλγους. Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των Πειραιωτών φέρεται να τόνισε στους παίκτες του: «Το μυαλό σας να είναι μόνο στο ματς με την Άντερλεχτ πλέον. Είναι δύσκολο ματς που πρέπει να πετύχουμε. Αφήνουμε την ΑΕΚ και τα όσα έγιναν πίσω μας. Η προσοχή μας είναι στραμμένη μόνο στον αγώνα που έρχεται».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος φέρεται να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, για την πρώτη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Ο Σίλβα δεν υπολογίζει στους Ελαμπντελαουί και Ερνάνι. Παράλληλα, ο Πορτογάλος φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης τριών κεντρικών χαφ, αλλάζοντας το 4-2-3-1, σε 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Σίλβα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και θα αποφασίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τους Βέλγους, για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.