Χόρφορντ: “Όλοι μαζί σταματήσαμε τον Λεμπτόν”

Ο Αλ Χόρφορντ κατάφερε να περιορίσει αισθητά τον Λεμπρόν Τζέιμς στον πρώτο τελικό της Ανατολής, ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Αλ Χόρφορντ κατάφερε να περιορίσει αισθητά τον Λεμπρόν Τζέιμς στον πρώτο τελικό της Ανατολής, ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο “Βασιλιάς” έμεινε στους 15 πόντους και έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα από το μαρκάρισμα του Χόρφορντ. Ο παίκτης των “Κελτών” απέδωσε τη συγκεκριμένη εμφάνιση του Τζέιμς στην ομαδική δουλειά που έγινε στην άμυνα από τους “Κέλτες” και όχι στη δική του απόδοση.

Χαρακτηριστικά, ο Χόρφορντ δήλωσε: “Είναι ομαδική δουλειά φίλε. Όλοι έπαιξαν τον δικό τους ρόλο για να σταματήσουμε τον Λεμπρόν. Είναι προφανώς ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και χρειάζεται βοήθεια από όλη την ομάδα για να τον μαρκάρεις σε ολόκληρο το παιχνίδι. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά”.

Στη συνέχεια, τόνισε: “Είμαι πολύ ανταγωνιστικός τύπος. Ο τύπος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Κάποια μέρα θα λέω στα παιδιά μου ότι τον μάρκαρα. Είμαι ενθουσιασμένος. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, αλλά δεν παύει να ήταν ομαδική προσπάθεια”.

Επίσης, ο Χόρφορντ δήλωσε: “Έκαναν καλό παιχνίδι. Ο Μόρις ήταν η αρχή, αυτός που με μάρκαρε, αλλά νομίζω ότι όλοι οι Celtics είχαν τρομερή επικοινωνία στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού, ξέροντας ανά πάσα στιγμή που βρισκόμουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.