Συνέχεια με νέο φιλικό

Οι παίκτες της Ξάνθης διανύουν τις τελευταίες ημέρες της σεζόν, έχοντας μπροστά το παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία, με τον Εδεσσαϊκό (16/5).

Μετά το φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (12/5), στη Δράμα, απέναντι στη Δόξα, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή και το πρωινό της Δευτέρας επέστρεψαν στο προπονητήριο του αθλητικού κέντρου της ομάδας, στα Πηγάδια.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις τακτικής κατά τη διάρκεια του προγράμματος, στο οποίο δεν συμμετείχαν οι Φλίσκας, Μπρίτο και Κάστρο.

Για τους παίκτες της Ξάνθης η αυλαία την τρέχουσα σεζόν θα πέσει την ερχόμενη Τετάρτη (16/5), το απόγευμα στις 18:00, στο προπονητήριο της ομάδας. Εκεί θα διεξαχθεί η δεύτερη στη σειρά φιλική αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2017-2018.

Στο μεταξύ, μετά τις κλήσεις των Βασίλη Φασίδη και Στράτου Σβάρνα στην Εθνική Ελπίδων, του Σουλεϊμάν Οκάν στην Εθνική Νέων και του Γιώργου Μανίσογλου στην Εθνική Παίδων, ο ποδοσφαιριστής της ακαδημίας της Ξάνθης, Κέβιν Τσέλα, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Ελπίδων της Αλβανίας (30/5 – 8/6). Ο Τσέλα θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας, αλλά και στα φιλικά παιχνίδια με τη Λευκορωσία, που θα γίνουν στις 5 και 8 Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.