Κουφός: «Επικίνδυνος ο Ηλυσιακός»

Με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο τον Ηλυσιακό, σύμφωνα με τον Στέργιο Κουφό.

Με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο τον Ηλυσιακό, σύμφωνα με τον Στέργιο Κουφό. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση και πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη.

Αρχικά, ο Κουφός τόνισε: «Ο Ηλυσιακός είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς προερχόμαστε από μία σκληρή ήττα στο γήπεδό μας από την Καβάλα, η οποία ήρθε και στο τέλος του παιχνιδιού. Το άσχημο για εμάς είναι το ότι ο Πέτγουεϊ έκανε δύο προπονήσεις και ο Τζόνσον τραυματίας. Στον Ηλυσιακό αγωνίζεται μία εμβληματική φυσιογνωμία, ο Νίκος Χατζής, ο οποίος δίνει ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδα του. Με τις προσθήκες των Τσιάκου, Κοχαντάρεβιτς έχει αποκτήσει και βάθος στο ρόστερ. Μάλιστα αν δεν παίξει ο Κασελάκης, οι γηπεδούχοι θα είναι πιο γρήγοροι και εκρηκτικοί».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Εμείς πρέπει να «γιάνουμε» τις πληγές μας, να δούμε την συμπεριφορά της ομάδας στο ματς με τον Ηλυσιακό, καθώς και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά. Περιμένω την αντίδραση στον εγωισμό των παικτών μου, και παρά τα προβλήματα περιμένω ν? ανταποκριθούν. Πιστεύω πως θα γίνει ένα σπουδαίο ματς και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Από την πλευρά του, ο Νταμίρ Λάτοβιτς τόνισε: «Η προετοιμασία αυτή την εβδομάδα ήταν πάρα πολύ δυνατή και σκληρή. Προερχόμαστε από μία ήττα στην έδρας μας από την Καβάλα και πλέον πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο ματς με τον Ηλυσιακό. Στο μεταξύ μας παιχνίδι του α’ γύρου μας δημιούργησε προβλήματα, αλλά έχουμε δουλέψει αρκετά στις αδυναμίες μας και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.