Νέα συνάντηση για το «Athens Alive»

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση της πλευράς των επενδυτών που συνεργάζονται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με την ελληνική κυβέρνηση για το «Athens Alive».

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση της πλευράς των επενδυτών που συνεργάζονται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με την ελληνική κυβέρνηση για το «Athens Alive». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στόχος της συνάντησης είναι να ξεπεραστούν τα τελευταία εμπόδια για την οριστική συμφωνία των δυο πλευρών.

Οι επαφές είχαν συνεχιστεί τις προηγούμενες ημέρες σε χαμηλότερα κλιμάκια και πλέον το έδαφος είναι έτοιμος για να τεθεί επί τάπητος το βασικότερο θέμα, που χωρίζει τις δυο πλευρές. Αυτό δεν είναι άλλο από την αύξηση του συντελεστή δόμησης από το 0,4 στο 0,6, ώστε να μπορέσουν να κατασκευαστούν κτίρια στο ΟΑΚΑ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει αποχαρακτηρισμός των εκτάσεων, μέσω νόμου από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ πάντα υπάρχει ο κίνδυνος προσφυγών στο ΣτΕ, κάτι που θα καθυστερήσει σημαντικά την ολοκλήρωση του έργου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.