Οι νέες φανέλες της «σελεσάο»

Οι εμφανίσεις για τους αγώνες εντός και εκτός έδρας τιμούν το μοναδικό πνεύμα και την ιστορική κληρονομιά της ομάδας, αποτελώντας τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον εμφανίσεις που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Οι εμφανίσεις για τους αγώνες εντός και εκτός έδρας τιμούν το μοναδικό πνεύμα και την ιστορική κληρονομιά της ομάδας, αποτελώντας τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον εμφανίσεις που κατασκευάστηκαν ποτέ

Η νέα εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας για τη σαιζόν 2012-2013, η οποία δημιουργήθηκε από τη Nike Football, τιμά το “Jeitinho Brasileiro” (“Τον Βραζιλιάνικο τρόπο”) – το πνεύμα που περικλείει την προσαρμοστικότητα, τη δημιουργικότητα και την επίμονα θετική και καινοτομική προσέγγιση που έχει βοηθήσει την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας να γίνει η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. 

Η φανέλα της εμφάνισης αγώνων εντός έδρας της Βραζιλίας, η οποία αποκαλείται στοργικά Amarelinha (“Η κιτρινούλα”), έχει μετατραπεί σε σεβαστό εθνικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει τόσο τις ελπίδες του λαού της Βραζιλίας όσο και τη γεμάτη ζωντάνια και ποικιλομορφία κουλτούρα του.

Συμβαδίζοντας με τη δέσμευση της Nike προς τις ανώτερες αθλητικές επιδόσεις και τον μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, το ύφασμα του νέου σορτς είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα κατά 100% ενώ το ύφασμα της φανέλας είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα κατά τουλάχιστον 96%. Κάθε εμφάνιση κατασκευάζεται με χρήση 13 ανακυκλωμένων πλαστικών φιαλών κατά μέσο όρο.

Η νέα εμφάνιση σηματοδοτεί μια επιστροφή στην παράδοση, καθώς διαθέτει κλασικό και αυθεντικό σχέδιο με σεβασμό στην ένδοξη ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας.  Η φανέλα διαθέτει κίτρινο κορμό και κλασικό γιακά με V με ένα λεπτό πράσινο σιρίτι. Διαθέτει επίσης μανσέτες σε χρώμα βαθύ πράσινο, οι οποίες μπορούν να γυρίσουν αποκαλύπτοντας την κραυγή ενότητας Nascido Para Jogar Futebol (“Γεννημένοι για το ποδόσφαιρο”).

Στην εσωτερική επιφάνεια της πίσω πλευράς του γιακά είναι αποτυπωμένο ένα γραφικό του Βραζιλιάνο καλλιτέχνη Don Torelly. Απεικονίζει ένα περίγραμμα του εμβλήματος της Βραζιλιάνικης ομοσπονδίας με το Σταυρό του Νότου, έναν αστερισμό που ήταν ορατός πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο όταν ιδρύθηκε η Δημοκρατία της Βραζιλίας το 1889.

Οι αριθμοί, οι οποίοι είναι αποτυπωμένοι με έντονο πράσινο χρώμα στις φανέλες, είναι κατασκευασμένοι από βαμβάκι από ανακυκλωμένες πετσέτες και εμπνευσμένοι από τους αριθμούς που υπάρχουν στα Βραζιλιάνικα χαρτονομίσματα.

Το σορτς της νέας εμφάνισης αγώνων εντός έδρας έχει το παραδοσιακό μπλε χρώμα και μια παχιά λευκή ρίγα στο πλάι. Οι κάλτσες της νέας εμφάνισης αγώνων εντός έδρας, οι οποίες διαθέτουν πλέον βελτιωμένο υλικό αντικραδασμικής προστασίας για μεγαλύτερη άνεση, ελευθερία κίνησης και προστασία, είναι λευκές με μια πράσινη λωρίδα στην κορυφή. Επιπλέον, μια λωρίδα με ρόμβους τυλίγεται γύρω από το κέντρο, θυμίζοντας τα τατουάζ των ντόπιων πολεμιστών.

Οι νέες εμφανίσεις είναι οι πιο ελαφριές εμφανίσεις που δημιούργησε ποτέ η Nike Football – έως και 23% πιο ελαφριές από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Η τεχνολογία Nike Dri-FIT έχει ενσωματωθεί σε όλες τις εμφανίσεις. Βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας των παικτών μέσα στο γήπεδο απομακρύνοντας τον ιδρώτα από το σώμα ώστε οι παίκτες να νιώθουν στεγνοί και δροσεροί πιο γρήγορα από ποτέ άλλοτε.   

Η νέα δομή διπλής ύφανσης και τα νέα νήματα κάνουν τις εμφανίσεις 20% πιο ανθεκτικές από τις προηγούμενες εκδόσεις, χωρίς να επηρεάζεται η εφαρμογή και η αίσθηση. Για μεγαλύτερη άνεση έχει προστεθεί μια μικρή ποσότητα φυσικού βαμβακιού.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Η νέα εμφάνιση αγώνων εκτός έδρας περιλαμβάνει τα ίδια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εμφάνισης αγώνων εντός έδρας, αλλά έχει εξ’ ολοκλήρου χρώμα μπλε ρουαγιάλ varsity με κίτρινα σιρίτια. Το σορτς είναι μπλε και για πρώτη φορά διαθέτει μια παχιά κίτρινη ρίγα κατά μήκος της κάθε πλευράς ενώ οι κάλτσες είναι μπλε με μια τονισμένη λωρίδα ρόμβων γύρω από το κέντρο. 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ LIFESTYLE

Ως συμπλήρωμα των νέων εμφανίσεων για τις ημέρες του αγώνα, η Nike παρουσίασε επίσης μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων προπόνησης και lifestyle για τους Βραζιλιάνους παίκτες και φιλάθλους, ώστε να επιδεικνύουν την υπερηφάνεια τους μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό.

Οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι θα μπορούν επίσης να εκφράσουν την υπερηφάνεια τους και να τιμήσουν την κουλτούρα της ομάδας τους με την παρουσίαση μιας νέας σειράς προϊόντων που περιλαμβάνει μπουφάν με κουκούλα, αθλητικά μπουφάν, T-shirt, φούτερ, καπέλα, jacket και μπλούζες για ράγκμπι. Η σειρά διαθέτει τα χαρακτηριστικά χρώματα της Βραζιλίας, το έμβλημα της Βραζιλίας και άλλα σύμβολα της χώρας και προβάλλει υπερήφανα τα ποιοτικά υλικά κατασκευής και τα προηγμένα σχέδιά της.

Επισκεφθείτε το http://nikeinc.com/news/nike-unveils-brasil-national-team-kits για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε το https://www.facebook.com/NikeFootballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.