Πασκουάλ: “Καλή αρχή…”

Ικανοποιημένος από το δυναμικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, έμεινε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ικανοποιημένος από το δυναμικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, έμεινε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μία καλή αρχή στα πλέι οφ. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μας παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο πεντάλεπτο σταματήσαμε να παίζουμε. Στα πλέι οφ είναι φυσιολογικό, σκέφτεσαι το δεύτερο παιχνίδι. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα, είναι το ίδιο στα πλέι οφ αν θα κερδίσεις μ’ έναν πόντο ή με είκοσι. Είναι 1-0 το σκορ».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας του τον τελευταίο καιρό και τους παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς, όπως οι Ρίβερς-Παππάς: «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες όσο μπορούμε περισσότερο ενόψει της τελικής ευθείας. Προσπαθούμε να χειριστούμε την κόπωση, τα λεπτά, τις αποφάσεις, τα πάντα. Ο σκοπός μας είναι να τους κάνουμε καλύτερους και πιο ανταγωνιστικούς ενόψει των πλέι οφ. Έχουμε αρχίσει να είμαστε καλύτεροι, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το «πράσινο» 27-0, που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν: «Δεν το γνώριζα. Είμαστε ικανοποιημένοι, έχουμε καλή πορεία όλη τη σεζόν. Στο τέλος θα έχει σημασία μόνο ποιος θα πάρει τον τίτλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.