Απαντά στην κριτική ο Γιόβετιτς

Την υπεράσπιση της Φιορεντίνα και των παικτών της που δέχονται κριτική για τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματά τους ανέλαβε ο Στέβαν Γιόβετιτς.

Την υπεράσπιση της Φιορεντίνα και των παικτών της που δέχονται κριτική για τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματά τους ανέλαβε ο Στέβαν Γιόβετιτς. Οι «βιόλα» έχουν γίνει αποδέκτες αποδοκιμασιών από τους οπαδούς μετά τη μέτρια φετινή πορεία στη Serie Α, που συνεχίζεται παρά την απόλυση του Σίνισα Μιχάιλοβιτς και την αντικατάστασή του από τον Ντέλιο Ρόσι.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε, αλλά μπορούμε να επανέλθουμε βήμα-βήμα», υποστήριξε στη «Repubblica» ο Μαυροβούνιος επιθετικός, που μετά τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στην Τζένοα, θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης της Φιορεντίνα.

«Δε με φοβίζει η ευθύνη. Αισθάνομαι καλά σε αυτή την ομάδα και είμαι έτοιμος να προσφέρω το μερίδιο της βοήθειας που μου αναλογεί, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Οσο για το θέμα των νυχτερινών εξόδων, είμαστε νέοι και θέλουμε να διασκεδάσουμε. Δε βγαίνουμε πριν από τους αγώνες και κανένας δεν έχει εμφανιστεί αργοπορημένος στην προπόνηση ή διατεθειμένος να δώσει στην ομάδα λιγότερο από το 100% των δυνατοτήτων του», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.