Γκατούζο: «Θα περπατήσω 30 χιλιόμετρα»

Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε πως αν η Μίλαν καταφέρει να κερδίσει τη Φιορεντίνα και παράλληλα εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League της νέας σεζόν, θα περπατήσει 30 χιλιόμετρα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε πως αν η Μίλαν καταφέρει να κερδίσει τη Φιορεντίνα και παράλληλα εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League της νέας σεζόν, θα περπατήσει 30 χιλιόμετρα. Ο Ιταλός τεχνικός θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει τη σημασία που έχει αποκτήσει για τους «ροσονέρι» η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος, καθώς τόνισε πως οι παίκτες του είναι συγκεντρωμένοι.

Χαρακτηριστικά, ο Γκατούζο τόνισε: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Θα εξαρτηθούν τα πάντα για εμάς σε σχέση με το επόμενο πρωτάθλημα. Η έκτη ή η έβδομη θέση θα αλλάξει τις προπονήσεις μας, την προετοιμασία μας, τα φιλικά. Γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ προβληματισμένος διότι η Φιορεντίνα δεν έχει κάτι να χάσει και εμείς θα έχουμε ένταση. Αν νικήσουμε, θα περπατήσω 30 χιλιόμετρα. Βλέπω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.