Αντετοκούνμπο: «Πρότυπό μου ο Μπράιαντ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε πως ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένα από τα παιδικά του πρότυπα, ενώ αναφέρθηκε και στις συμβουλές που του έδωσε ο αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε πως ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένα από τα παιδικά του πρότυπα, ενώ αναφέρθηκε και στις συμβουλές που του έδωσε ο αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης υπογράμμισε πως ο Αμερικανός του τόνισε πως θα πρέπει να δώσει μεγάλο βάρος στην προπόνηση στο γυμναστήριο και στα σουτ του. Παράλληλα, ο Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στη νίκη 108-101 της ομάδας του.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο τόνισε: «Ήταν μια σπουδαία βραδιά. Σαν πάρτι! Ήταν η τελευταία εμφάνιση του Κόμπι και ήμουν ενθουσιασμένος που τον είχαμε εδώ. Είναι ένα από τα πρότυπά μου, τον παρακολουθούσα όταν ήμουν νεότερος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη, φυσικά».

Σχετικά με τις συμβουλές του Μπράιαντ τόνισε: «Μιλήσαμε, μου είπε τι έκανε ο ίδιος κάθε καλοκαίρι για να βελτιώνεται. Με συμβούλευσε να δουλεύω σκληρά στο γυμναστήριο και να προπονούμαι στο σουτ μου. Μου είπε πως εκείνος έκανε 1.000 σουτ τη μέρα, οπότε εγώ πρέπει να κάνω1.500! Μου είπε πως όταν έπαιζε δεν αστειευόταν στους αγώνες ή στις προπονήσεις και το ίδιο θα πρέπει να κάνω κι εγώ, μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω μπάσκετ. Να είμαι σοβαρός ως το τέλος. Είναι μια σπουδαία συμβουλή. Ένιωσα υπέροχα που ο Κόμπι μίλησε για μένα».

Για την παρουσία του στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του υπογράμμισε: «Νιώθω καλά, αλλά υπάρχει και περισσότερη πίεση γιατί πρέπει να βρω τους συμπαίκτες μου στα κατάλληλα σημεία. Χαίρομαι πολύ που ο κόουτς με εμπιστεύτηκε να οργανώσω τις επιθέσεις. Δεν είμαι πόιντ γκαρντ, κάποιοι λένε πως δεν είμαι καν γκαρντ, αλλά εγώ ξέρω τι είμαι και είμαι χαρούμενος που ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται».

Σχετικά με το τριμπλ νταμπλ, ο διεθνής Έλληνας παίκτης τόνισε: «Ελπίζω να το κρατήσουν αυτό και να μην το ακυρώσουν όπως το άλλο. Το καλό που τους θέλω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.