Ανακάτεψε την… τράπουλα η Καντού

Τα πάνω κάτω στον 8ο όμιλο του «ΤΟΡ 16» της Ευρωλίγκα έφερε η Καντού, η οποία όχι μόνο βρίσκεται πια στη 2η θέση -και χωρίς να ισοβαθμεί με άλλη ομάδα, παρακαλώ- αλλά έριξε στην 3η τη Μακάμπι. Γούρικη η Ισπανία για τη Σιένα ...

Τα πάνω κάτω στον 8ο όμιλο του «ΤΟΡ 16» της Ευρωλίγκα έφερε η Καντού, η οποία όχι μόνο βρίσκεται πια στη 2η θέση -και χωρίς να ισοβαθμεί με άλλη ομάδα, παρακαλώ- αλλά έριξε στην 3η τη Μακάμπι.


Οι Ιταλοί επικράτησαν με 82-74 των Ισραηλινών και τους έκαναν να… τρέχουν, καθώς πλέον είναι ορατός και ο κίνδυνος του αποκλεισμού από τη συνέχεια της διοργάνωσης για την «παρέα» των Σχορστιανίτη – Παπαλουκά. Οι παίκτες του Τρινκέρι εκμεταλλεύθηκαν το αβαντάζ της έδρας τους, αλλά και την καλή απόδοση των Μίτσοβ, Σερμαντίνι και Μπαζίλε και έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  


Στην πρώτη θέση του γκρουπ παρέμεινε και μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της φάσης των «16» η Μπαρτσελόνα. Αν και η Ζαλγκίρις την κόντραρε για 30΄, οι Καταλανοί κέρδισαν με 94-80 και δεν της έκαναν το χατήρι να την αφήσουν να φύγει νικήτρια από το «Παλάου Μπλαουγκράνα». Ο Έραζεμ Λόρμπεκ βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και ήταν εκείνος που έκανε και τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία, ενώ βοήθησε τη «Μπάρτσα» να πάρει και τη διαφορά ασφαλεία που χρειαζόταν στην τέτατρτη περίοδο.


Γούρικη η Ισπανία για τη Σιένα 


Μια χαρά τα πάει η Σιένα επί ισπανικού εδάφους. Την προηγούμενη αγωνιστική ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρεάλ στη Μαδρίτη -κάνοντας την έκπληξη- και αυτή επικράτησε της Ουνικάχα στη Μάλαγα με 91-68. Αέρας πέρασαν οι Ιταλοί και με τους Μος, Λαβρίνοβιτς και ΜακΚάλεμπ να την οδηγούν στο θρίαμβο, βρίσκομται στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Σε αντίθεση με τη Μάλαγα πάντως, η οποία έχει κολλήσει στις… μηδέν νίκες και τα περιθώρια πρόκρισης είναι πλέον κάτι παραπάνω στενά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.