“Ο Τσακίρης κρατάει τον λόγο του”

Ο Γ' αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Νίκος Γκλεζάκος, τοποθετήθηκε την Πέμπτη με δηλώσεις του, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Αλβάρο Ρεκόμπα.

Ο Γ’ αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Νίκος Γκλεζάκος, τοποθετήθηκε την Πέμπτη με δηλώσεις του, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Αλβάρο Ρεκόμπα. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Novasportfm, τόνισε για μία ακόμα φορά πως ο Πανιώνιος είχε διακανονίσει το θέμα του Ρεκόμπα και πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις απαιτήσεις του.

Αρχικά αποκάλυψε πως και ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας και νυν κάτοχος του 22% των μετοχών, Κωνσταντίνος Τσακίρης, είχε δώσει το λόγο του πως θα βοηθούσε στην περίπτωση του παίκτη, κάτι που τελικά έκανε: «Υπάρχει μια διακανονισμένη οφειλή στον Ρεκόμπα, έμεινε πίσω θα διακανονιστεί. Είναι λόγω οικονομικών. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει εισπράξει ένα μέρος, αλλά είναι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπήρχε μια παρέμβαση του κ. Τσακίρη. Είναι μεγαλομέτοχος, έχει δεσμευτεί προσωπικά για τον Ρεκόμπα και τηρεί τον λόγο του. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Το ποσό θα δοθεί και από τον Τσακίρη κα τον Πανιώνιο».

Για την οικονομική κατάσταση του Πανιωνίου, αυτή την στιγμή, σχολίασε: «Είναι καλύτερη η κατάσταση στον Πανιώνιο. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, να ανασάνεις με κάποιο κόψιμο συμβολαίων. Όταν ο γνώμονας είναι το συμφέρον, υπάρχει σωστή κουβέντα με όλους. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που αντέχει μεγάλα συμβόλαια».

Τέλος για την απόκτηση του Πατρίκ Ντιμπαλά, είπε: «Έχει τελειώσει το θέμα με τον Ντιμπαλά. Με τον Φόλαν, ήταν εδώ, κάναμε δοκιμές, έγιναν εξετάσεις, είναι μια άλλη διαδικασία. Δεν θα συνέφερε τον Πανιώνιο. Δεν υπήρχε χρόνος να γίνουν παραπάνω εξετάσεις για τον παίκτη. Δεν είχαμε χρόνο να το επιβεβαιώσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.