Ο Νίκος Παππάς στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ εντάσσεται ως το φινάλε της σεζόν ο Νίκος Παππάς. Ο 22χρονος γκαρντ, η απόκτηση του οποίου από τον «Δικέφαλο» οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο, αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ εντάσσεται ως το φινάλε της σεζόν ο Νίκος Παππάς. Ο 22χρονος γκαρντ, η απόκτηση του οποίου από τον «Δικέφαλο» οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο, αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Παππάς (γεννημένος στις 11 Ιουλίου 1990) άρχισε την καριέρα του στον Πανελλήνιο (2006-2008). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Μπιλμπάο, απ’ όπου δόθηκε δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης Β’ (2008-09), Κολοσσό Ρόδου (2009-11). Κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων (2007), χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων (2008), ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Εφήβων (2009), χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών (2009), ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών (2010). Αναδείχτηκε, ακόμη, καλύτερος νέος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος (2009-2010). Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε ανενεργό.

«Ερχεται ελεύθερος ως το τέλος της σεζόν, με την προοπτική να μείνει και την επόμενη χρονιά, εφόσον του αρέσει εδώ. Ξέρουμε όλοι την αξία του, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα, όπως και η ομάδα θα βοηθήσει τον ίδιο να αποκτήσει ξανά ρυθμό», δήλωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς για τη μεταγραφή, που ολοκληρώθηκε με την τέλεση απόψε εκδήλωσης στο κλειστό της Πυλαίας για χορηγούς της ΚΑΕ.

Συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Δεν προσπαθήσαμε να τον πείσουμε πολύ. Από μια κουβέντα ήρθε η ιδέα και λύθηκε πολύ γρήγορα το θέμα. Σήμερα το πρωί προέκυψε και τελείωσε τώρα. Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει παίζοντας ως το τέλος της χρονιάς στον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε ότι οι υποθέσεις που έχει με την Μπιλμπάο θα πάνε καλά, για να μείνει και του χρόνου. Είναι ελεύθερος, αλλά έχει διαδικασία από πίσω με την Μπιλμπάο. Πήρε την ελευθέρας του και διεκδικεί, από εκεί και πέρα, κάποια πράγματα μέσω ΦΙΜΠΑ. Η κίνηση δεν παρεκκλίνει της πορείας που έχουμε χαράξει για μη επιβάρυνση του ταμείου της ΚΑΕ. Δεν έρχεται τζάμπα, αλλά δεν επιβαρύνει καθόλου.»

Ερωτηθείς σχετικά για δυσαρέσκεια που διοχετεύτηκε ότι έχει ο Ντάντε Στίγκερς με την ομάδα, σχετικά με την πληρωμή του, Πρέλεβιτς απάντησε: «Είναι παίκτης της ομάδας, η ομάδα είναι συνεπής απέναντί του όσο μπορεί. Γνωρίζει ο παίκτης πως έρχονται τα χρήματα στην ΚΑΕ. Προσωπικά, επειδή μίλησα μαζί του, δεν είδα να έχει θέμα με την ομάδα.»

Ο ίδιος ο Στίγκερς, από την άλλη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τους χορηγούς, μαζί με όλους τους συμπαίκτες και τον προπονητή του, σχολίασε: «Δε θέλω να πω τίποτα ιδιαίτερο. Μίλησα και θα μιλήσω ξανά με τον πρόεδρο. Δουλεύουμε όλοι, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο για όλες τις πλευρές.»

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε σήμερα εκτός προπόνησης, με εισήγηση του γιατρού, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του γονάτου του.

Πριν από την απογευματινή προπόνηση, επιπλέον, στους καλαθοσφαιριστές καταβλήθηκε μέρος χρημάτων που τους οφείλεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.