Καζλάουσκας: «Επικίνδυνη ομάδα η Γαλατά»

Ιδιαίτερα σοβαροί θα πρέπει να παρουσιαστούν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στην Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τον Γιόνας Καζλάουσκας.

Ιδιαίτερα σοβαροί θα πρέπει να παρουσιαστούν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στην Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τον Γιόνας Καζλάουσκας. Ο τεχνικός των «Μοσχοβιτών» με αφορμή την αναμέτρηση της Πέμπτης για το Top-16 της Ευρωλίγκα τόνισε πως η Γαλατά διαθέτει ένα πολύ καλό και έμπειρο σύνολο και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί.

«Η αντίπαλός μας έχει πολλούς παίκτες με εμπειρία από Φάιναλ Φορ και αγώνες που δίνουν τίτλους, όπως οι Λάκοβιτς, Λούκας και Σούμπερτ. Ίσως να είναι δύσκολο να παίζουν με την ίδια συνέπεια, όλη τη σεζόν, αλλά μπορούν να λάμψουν το οποιοδήποτε βράδυ» δήλωσε αρχικά ο Καζλάουσκας και πρόσθεσε:

«Είναι επικίνδυνη ομάδα η Γαλατασαράι. Νίκησε την περασμένη εβδομάδα τον Ολυμπιακό και τη Λιέτουβος Ρίτας στα προκριματικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σοβαρή μάχη».

Από την πλευρά του ο Νέναντ Κρστιτς ανέφερε: «Θα παίξουμε δύο φορές με την Γαλατασαράι και είναι  πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε το πλεονέκτημα της έδρας μας. Το καλό  είναι ότι θα έχουμε τέσσερις μέρες μεταξύ των αγώνων ώστε να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.