Τουρέ: «Οδυνηρή η απουσία μου»

Απρόσμενη εξέλιξη χαρακτήρισε ο Γιάγια Τουρέ τις πρόσφατες βαθμολογικές απώλειες της Μάντσεστερ Σίτι, κατά τη διάρκεια της απουσίας του λόγω του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.

Απρόσμενη εξέλιξη χαρακτήρισε ο Γιάγια Τουρέ τις πρόσφατες βαθμολογικές απώλειες της Μάντσεστερ Σίτι, κατά τη διάρκεια της απουσίας του λόγω του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.

Ο άσος της Ακτής Ελεφαντοστού παραδέχτηκε ότι είναι «οδυνηρό» να βλέπει τους συμπαίκτες του να χάνουν έδαφος στο κυνήγι του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ. «Υπέφερα παρακολουθώντας τα παιχνίδια στην τηλεόραση, γιατί υποσυνείδητη και ενστικτώδης επιθυμία μου είναι να βοηθάω τους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Τουρέ στην «DailyMirror».

«Οι ήττες μας ήταν οδυνηρές, γιατί θέλαμε τρεις τίτλους φέτος, αλλά δε νομίζω ότι οφείλονται στη δική μου απουσία. Δεν είμαι αναντικατάστατος», συμπλήρωσε, κάνοντας στη συνέχεια ιδιαίτερη αναφορά στον Νταβίντ Σίλβα. «Ο Σίλβα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Πρέμιερ Λιγκ και χωρίς αμφιβολία είναι εκείνος που μας κάνει ένα σκαλί ανώτερους από τη Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι επίσης και ο Αγουέρο. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις δίπλα σε τέτοιους παίκτες», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.