Ο Νικολαϊδης τον έπιασε …πελάτη

Τον Φλεβάρη του 1968 η ΑΕΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναμενόταν να κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό ο τίτλος.

Τον Φλεβάρη του 1968 η ΑΕΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναμενόταν να κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό ο τίτλος. Οι “πράσινοι” έχουν πάρει τον …αέρα των “κιτρινόμαυρων” τα προηγούμενα έξι χρόνια και η σχετική καζούρα για διεύρυνση του σερί γίνεται όλο και πιο έντονη πριν το ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Στις 18 Φεβρουαρίου όμως τα πάντα άλλαξαν.

Ο Κώστας Νικολαϊδης βρήκε δίχτυα πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου και πανηγύρισε με το ένα δάχτυλο όρθιο, με σκοπό να ενημερώσει τους φιλοξενούμενους ότι ήταν απλώς το πρώτο του γκολ. Όπως κι έγινε, αφού τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν κι άλλα γκολ κόντρα στο “τριφύλλι” από τον άσο του Δικεφάλου. Για την ιστορία, εκείνο το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της ΑΕΚ, η οποία μάλιστα στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε και την κατάκτηση του τίτλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.