Οι προτάσεις για το νέο όνομα της Λέσχης

Η Λέσχη Φίλων Αρη, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της 6ης Φεβρουαρίου, πρόκειται να επικυρώσει την αλλαγή του ονόματός της.

Η Λέσχη Φίλων Αρη, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της 6ης Φεβρουαρίου, πρόκειται να επικυρώσει την αλλαγή του ονόματός της. Ο Φορέας διοίκησης της ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, προτείνει προς ψήφιση από το σώμα, την καινούρια ονομασία του:

«Ένα εκ των θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης της έκτακτης ΓΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ είναι η αλλαγή ονόματος του Φορέα, ανάγκη που προέκυψε από τη μετονομασία και μετεξέλιξη των Συνδέσμων οπαδών σε «Λέσχες Φίλων», όπως επιβάλλουν ο Νόμος 3708/2008 και ο νέος αθλητικός Νόμος (άρθρο 7). Απευθυνόμενοι σε μέλη-εθελοντές ομάδων εργασίας που έχουν δηλώσει ως αντικείμενο ενασχόλησης το marketing οι προτάσεις μετονομασίας που κατατέθηκαν είναι οι εξής:

* Λέσχη Μετόχων ΑΡΗ

* Λέσχη Μελών ΑΡΗ

* Κοινωνία Μελών ΑΡΗ (απόδοση του ARIS members Society)

* Κοινωνία Μετόχων ΑΡΗ

* Σωματείο Μετόχων ΑΡΗ

* Λέσχη ΑΡΗ

Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε νέα ονομασία περιλαμβάνει τον όρο Λέσχη ενδέχεται να συντηρήσει τη σύγχυση μεταξύ του Φορέα μας και των Συνδέσμων όπως αυτοί θα μετονομασθούν. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, όλες οι προτάσεις, μαζί με τις δικές σας που μπορείτε να στείλετε στο info@arismembers.gr ή να καταθέσετε ενώπιον της έκτακτης ΓΣ, θα τεθούν σε ψηφοφορία στην έκτακτη ΓΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2011».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.