Η ανησυχία του Καπαρός

Προειδοποίηση προς τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας του απηύθυνε ο προπονητής της Μαγιόρκα Χοακίν Καπαρός, εν όψει της αναμέτρησης της 20ής αγωνιστικής με την Εσπανιόλ.

Προειδοποίηση προς τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας του απηύθυνε ο προπονητής της Μαγιόρκα Χοακίν Καπαρός, εν όψει της αναμέτρησης της 20ής αγωνιστικής με την Εσπανιόλ.

Οι ποδοσφαιριστές της Μαγιόρκα έχουν γίνει αποδέκτες θετικών σχολίων για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας τους στους αγώνες της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ωστόσο, ο τεχνικός τους επέμεινε ότι η επιτυχία στο ματς με την Εσπανιόλ δεν είναι δεδομένη.

«Θα ήταν μεγάλο λάθος να σκεφτούμε ότι τα έχουμε καταφέρει ήδη. Ξεκινάμε το δεύτερο μισό της σεζόν με μηδέν βαθμούς και χωρίς να κοιτάμε πίσω. Ξέρουμε τι να κάνουμε και τι να μην κάνουμε ή τι θα πρέπει να βελτιώσουμε. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας, ότι ξεκινάμε από το μηδέν», σχολίασε ο Καπαρός.

«Με τον ίδιο τρόπο σκέφτονται και στη Ρεάλ και στην Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν πολλές ομάδες όπως εμείς, έτσι η υπερβολική αυτοπεποίθηση θα ήταν λάθος. Είναι πολλά τα παραδείγματα ομάδων που πήγαν καλά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αλλά τα χάλασαν στη συνέχεια. Το πρώτο είμαστε εμείς, που πάθαμε ακριβώς αυτό την προηγούμενη σεζόν», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.